Repair Café Overbetuwe

Algemeen

OVERBETUWE - “Weggooien? Mooi niet. Kom er mee naar het Repair Café”. Weigert uw kerstverlichting of komt uw kerstdiner in gevaar omdat uw gourmetstel hapert? Kom er mee naar het Repair Café. Misschien kan het gerepareerd worden of krijgt u goed advies.

Hebt u thuis andere defecte huishoudelijke apparatuur of elektrisch gereedschap dat niet meer werkt, kom dan ook naar het repair café in de Overbetuwe in Elst, Zetten of Randwijk.

De vrijwilligers repareren diverse soorten elektrische huishoudelijke artikelen, elektrisch gereedschap, audioapparatuur, lampen maar doen ook kledingreparatie (Elst). Televisies en witgoed vallen buiten het bereik van dit Repair Café. Ook voor vragen op het gebied van de computer of tablet kunt u in Elst terecht, bijvoorbeeld hoe om te gaan met de USB-stick, de printer of een vastgelopen programma.

Het repair café in Elst vindt plaats op donderdag 20 december van 13.00-16.00 uur in de Kringloopwinkel 2Switch aan de Aamsestraat 42. U vindt ons midden in de winkel.

In Randwijk staan de vrijwilligers voor u klaar op vrijdag 4 januari van 19.00-21.00 uur in het Cultureel Centrum Randwijks Hof aan de Bredeweg 8a.

In Zetten zitten we in de Jongerensoos “UniqX” in de Schweitzerpark 2 op maandag 7 januari van 13.30-16.00 uur.

De daaropvolgende bijeenkomst van het repair café in Elst is op donderdag 31 januari, in Randwijk op vrijdag 1 februari en in Zetten 4 februari. Voor meer info: www.fortewelzijn.nl; 085 0406066.

Uitgelicht

Digitale krant