Vol verwachting klopt ons harte... (foto: Yeb Heerema)
Vol verwachting klopt ons harte... (foto: Yeb Heerema) Foto: Yeb Heerema

Sinterklaas verrast leerlingen, docenten maar vooral vertrekkend teamleider

Algemeen

KESTEREN - Sinterklaas is gelukkig weer veilig aan boord gegaan van zijn stoomboot na een heerlijke werkvakantie. Gelukkig is hij het Pantarijn Locatie Kesteren niet vergeten.

Samen met twee Pieten werd hij voortgetrokken op de motor. Hij zelf zat veilig in een rubberbootje. Nou ja veilig… Hij heeft het overleefd. Het ging allemaal maar net goed. Naar eigen zeggen van de Pieten was het koord waarmee ze hem voorttrokken geknapt. Het kan verkeren.

De Luisterpiet en de Videopiet hebben het wel druk gehad, want er was wel weer het een en ander gebeurd. De nieuwe gymdocent die op de fiets naar Kwintelooijen wel erg ver vond. Een brugklasleerling die al had uitgeprobeerd of je ook kon zwemmen in de sloot naast het nieuwe schoolgebouw. Twee stoere leerlingen dien Paarden hadden gered. De Sint heeft ze allemaal even persoonlijk, soms vermanend, toegesproken. Piet had dan nog een lekkere chocoladeletter voor hen.

Aan het einde van zijn bezoek had de Sint nog een mooie verassing voor onze vertrekkende teamleider, de heer Zijlstra. Hij werd getrakteerd op een Lip Dup in het grootst geheim gemaakt door docenten en leerlingen. Met open mond en vol verbazing zag de heer Zijlstra hoe hij op een zeer originele manier was nagespeeld. Voor diegene die dat ook nog eens zouden willen zien: https://youtu.be/K3IrUOdxyQk

We hopen dat de Sint weer veilig en wel aankomt in Spanje. We hebben in ieder geval enorm van zijn komst genoten!

Vol verwachting klopt ons harte... (foto: Yeb Heerema)
De heer Zijlstra bij de Sint. (foto: Yeb Heerema)
De motor en het bootje van de Sint en Pieten. (foto: Yeb Heerema)
De heer Kaasjager bij de Sint. (foto: Yeb Heerema)

Uitgelicht

Digitale krant