StoryKeepermiddag. (foto: Elly Vergunst-Van Schaik)
StoryKeepermiddag. (foto: Elly Vergunst-Van Schaik) Foto: Elly Vergunst-van Schaik

'Zoek-het-uit'-creamiddag bij de StoryKeepers

Algemeen

HETEREN - Het StoryKeeperteam heeft in de kerstvakantie op vrijdagmiddag 4 januari een crea-middag georganiseerd voor in de sportzaal Het Binnenveld in Heteren voor twee leeftijdsgroepen: voor de kinderen uit groep 1 - 3 en voor de kinderen uit groep 4 - 8 van de basisschool.

Deze StoryKeepermiddag staat opnieuw in het teken van “Zoek het uit.. !” Soms sta je opeens voor een nieuwe uitdaging; hoe plak je de band van je fiets of hoe maak ik popcorn. Door te Googlen of rond te vragen ga je op zoek naar informatie. Dat is precies wat ze ook op de StoryKeepermiddagen gaan doen!

Ze gaan op zoek naar informatie over Jezus. Waar woont Hij, wat doet Hij, wat weet je over Hem? Aan de hand van Bijbelverhalen willen ze van alles uitzoeken over Jezus. Ze zingen met elkaar, er is een sketch en …. er is een leuk en creatief-survival programma voor de bovenbouw. De kinderen uit groep 4 - 8 kunnen die middag kiezen uit diverse knutsel-workshops zoals, figuurzagen, een bijzondere touwkrans, een speciale pennenbak en een grappige pompoensleutelhanger. De kinderen uit groep 1 - 3 kunnen eveneens genieten van een gezellige creatief-en-spel-activiteit. De kinderen zijn van 13.30 – 16.00 uur welkom bij dit gevarieerde programma.

Vanaf 13.15 uur staan de deuren open! De kosten voor deze middag zijn 2 euro. Voor vragen of aanmeldingen om te helpen kunt u een e-mail sturen naar: storykeepersheteren@gmail.com.

Uitgelicht

Digitale krant