Afbeelding

SDOO JO 11-1 kampioen

Algemeen

HETEREN - Op zaterdag 8 december is de JO11-1 van SDOO uit Heteren, bestaande uit Abel, Adam, Bas, Berend, Jayden, Joost, Nils, Regi, Romeo, Sem en Thomas kampioen geworden in de najaarscompetitie.

De jongens hebben slechts één wedstrijd verloren. Vooral de laatste twee wedstrijden waren zeer spannend. Vorige week zaterdag tegen de koploper van dat moment en de laatste wedstrijd tegen de Beuningse Boys moest er gewonnen worden om zeker te zijn van het kampioenschap. Maar de jongens hielden hun hoofd koel en zorgden dat beide wedstrijden gewonnen werden.
Het leuke van dit team is dat ze samenspelen, doorzetten en heel veel lol en plezier hebben met elkaar. De spelers werden natuurlijk in stijl gehuldigd met champagne en een medaille. Daarna werd er verder gefeest in de kantine met een hapje en een drankje. SDOO feliciteerde het team en hun trainers David, Geert, Robbert en begeleidster Miranda met dit succes!

De Globe Zetten

HERVELD - Op donderdag 13 december om 19.30 uur houdt Filatelistenvereniging De Globe Zetten weer haar maandelijkse postzegelavond in zalencentrum De Hoenderik te Herveld.

Er zijn vijf- en tiencents boeken in te zien en er is de gebruikelijke veiling. Leden van de SVR zijn welkom, als ook belangstellenden die eens aan zo'n avond willen snuffelen.

Uitgelicht

Digitale krant