Afbeelding

Goud, zilver en brons voor GV Excelsior

Algemeen

ZETTEN - Afgelopen zaterdag was de plaatsingswedstrijd 5e divisie in Nijmegen. Een geslaagde dag met een goedlopende organisatie dankzij inzet van vele vrijwilligers.

Bij de pupillen mochten Ilana Scholtus, Gaby Kouwen, Sjors de Gooyert, Evi van Elk en Roos Voskamp aantreden. Sjors, Roos en Evi turnden een goede wedstrijd en eindigden op de 10e, 16e en 17e plaats. Gaby turnde haar eerste wedstrijd en eindigde de zevende plaats. Ilana liet op alle onderdelen goede oefeningen zien en verdiende daarmee goud!

Bij de pupil 1 mochten Femke Wolbrink en Lynn Pelle hun vaardigheden tonen. Ze eindigden op de achtste en negende plaats. Bij Pupil 2 kwamen Delilah Nagel, Anouk Bouwman en Suzet Oei in actie. Suzet turnt sinds drie maanden en durfde de wedstrijd nu al aan. Ze liet zien dat ze meer in haar mars. Delilah liet mooie oefeningen zien, werd derde op de brug en tweede op de vloer, Anouk vijfde op de vloer en beiden eindigden mooi midden in het klassement.

Bij jeugd 1 waren Annelee Mensing, Kim Peeters en Josefien Duijn aan de beurt. Kim en Annelee eindigden beiden met een bronzen medaille op het podium op de derde en vierde plaats. Bij jeugd 2 mochten Brechje Oei en Ella Jansen aan de slag. Bij de junioren kwamen Yashi Ye en Nomi Haggenburg voor GV Excelsior uit. Yashi deed voor het eerst sinds jaren weer mee aan een wedstrijd. Nomi turnde een heel sterke wedstrijd en nam de zilveren medaille me naar huis.

Uitgelicht

Digitale krant