Afbeelding

Kerstmarkt op gezellig kerkplein in Ingen

Algemeen

INGEN - Na het succes van de gezellige kerstmarkten van voorgaande jaren in Ingen, wordt deze dit jaar weer gehouden. Op zaterdag 15 december is er een programma voor jong en oud op Dr. A.R. Holplein,het gezellige kerkplein, met tal van activiteiten.

Diverse standhouders, verenigingen en organisaties hebben zich aangemeld voor deze markt, waar u veel kramen kunt vinden met tal van producten. Om een tip van de sluier op te lichten: leden van toneelvereniging 'De Rederijkers' in Dickens Stijl van 17.00 tot 20.00 uur, een karikatuurtekenaar, vuurspuwers, kop van Jut en diverse oud-Hollandse beroepen en kinderspelen maken de markt compleet.

In de Lambertuskerk zingen van 15.00 tot 18.30 uur diverse koren waaronder De Cornecanters, Het Mauriks Projectkoor en Cantena en Doderwaards mannenkoor vanaf 17.15 uur eventueel samenzang met publiek. Ook is er weer een fototentoonstelling van oude Ingense foto's samengesteld door Willem van Doorn en er worden ook rondleidingen gegeven door Geurt van Ewijk. Op een compleet Horecaplein zijn verschillende versnaperingen. Kortom, een gezellige nostalgische kerstmarkt tussen 14.00 en 21.00 uur.

De kerstmarkt en fruitkerstboom zouden zonder vrijwilligers en sponsors niet kunnen bestaan, daarom is de organisatie iedereen dankbaar, die zijn of haar steentje aan bijdraagt. Meer info staat op www.kerstmarktingen.nl en facebook.

Uitgelicht

Digitale krant