Kerstmarkt 2017. (foto: M. Heijnis)
Kerstmarkt 2017. (foto: M. Heijnis) Foto: M.Heijnis

Kerstmarkt in Liefkenshoek

Algemeen

HETEREN - Vanwege het grote succes wordt dit jaar de kerstmarkt van Heteren in en rondom Liefkenshoek gehouden.

Er is de afgelopen maanden veel werk verzet door medewerkers van De Vloedschuurgemeente en het Zorgcentrum om te zorgen voor een geweldige gezamenlijke kersthappening. Er zal opnieuw een grote diversiteit aan artikelen op de vele kramen en kraampjes te zien zijn: kadootjes, sieraden, bloemstukken, kaarten. Kortom, teveel om op te noemen.

Zowel binnen als buiten is van alles te beleven. Dit jaar gaat ook het rad van fortuin weer draaien. En er zijn echt fraaie prijzen te winnen. Als klap op de vuurpijl wordt er een geweldig boodschappenpakket ter waarde van 75 euro verloot. Dit pakket is geheel belangeloos ter beschikking gesteld door Jumbo Heteren. Het strookje dat samen met de flyer in alle brievenbussen is gedeponeerd, kan ingevuld afgegeven worden. Aan het eind van de markt weten we wie de gelukkige is. Beslist de moeite waard om langs te komen dus!

StoryKeepers is weer present om de kinderen te vermaken. Dat is altijd weer een feest! Bij een gezellige kerstmarkt horen natuurlijk ook de nodige hapjes en drankjes. De bezoeker kan heerlijk genieten van chocomelk, glühwein en erwtensoep, oliebollen en broodjes met worst. Met de klanken van kerstmuziek zal de kerstsfeer compleet zijn! Om dat te realiseren zijn een trekzak, een draaiorgel en een heuse midwinterhoorn aanwezig. Al met al voldoende reden om zaterdag 15 december een kijkje te komen nemen in en rond Liefkenshoek ,Hyacintenstraat 23 in Heteren waar iedereen welkom is tussen 11.00 en 15.00 uur.

Uitgelicht

Digitale krant