TeeBeeBrown. (foto: Teus de Bruin)
TeeBeeBrown. (foto: Teus de Bruin) Foto: Teus de Bruin

Singer-songwriters te gast bij Open Podium Elst

Algemeen

ELST - Op 14 december is er om 20.30 uur weer Open Podium in Onder de Toren in Elst. Guido de Visser uit Bemmel, die al zo’n acht jaar zelf songs schrijft, legt graag emotie in zijn liedjes en maakt van zijn optreden graag een sfeervol geheel.

Op veler verzoek komt ook Wes Leurs uit Elst een aantal nummers spelen. Wes is gitarist, zanger en singer-songwriter. Tevens is hij gitarist en leadzanger bij de band StoneEdge. Zijn muziek is te horen op allerlei streamingdiensten. Recent is zijn muziek besproken en te horen geweest op een grote Argentijnse radiozender.

Een andere act is van Tee Bee Brown. Voor de regelmatige bezoeker van het Open Podium is Teus de Bruin uit Papendrecht een goede bekende. Tee Bee Brown neemt ook deze keer zijn vaste begeleider Michel Tent mee en mogelijk ook nog een percussionist. Als duo/trio spelen zij diverse bluesnummers en –ballads.

"Heb je zin om ook een keer mee te doen aan het open podium? Meld je dan aan via 06 53868766, of via Tonny@muziekinelst.nl. De organisatie Muziek In Elst faciliteert de deelnemers met de benodigde apparatuur, zoals versterkers en microfoons,

Publiek is bij het Open Podium natuurlijk altijd welkom. De entree is twee euro. Info: www.muziekinelst.nl/open-podium.

Uitgelicht

Digitale krant