De kampioenen: Niels en Bodhi. (foto: Henk Barends)
De kampioenen: Niels en Bodhi. (foto: Henk Barends) Foto: Henk Barends

Tafeltenniscompetitie HTTC

HETEREN - Deze week was de laatste ronde van de najaarscompetitie. Het jeugdteam van HTTC wist op fraaie wijze het kampioenschap binnen te halen.

Het eerste team speelde, tegen Cevelum, een goede wedstrijd. Helaas was de 5-5 eindscore net niet genoeg om de vijfde plaats te ontlopen. Marco Knaap en Lennard Springvloet-Dubbeld wonnen fraai tweemaal en waren ook in het dubbelspel succesvol. Team 2 werd tweede in hun poule, ondanks een 7-3 nederlaag tegen Bit.nl. Ronald Stevens won knap tweemaal en Patrick van Alst voegde hier nog een punt aan toe. Bij team 3 scoorde Frank Balzer tegen Bit.nl tweemaal en dat was net genoeg voor klassebehoud. Team 4 kon het bij TCB niet bolwerken en verloor met 8-2. Alaa Alsaaidi redde de eer en won samen met Anette Frederiks ook het dubbelspel. Team 5 won keurig met 6-4 bij Kr. & Vr. Bart en Daan Barends moesten het alleen verdienen en deden dat met verve. Daan wist zelfs driemaal te winnen en Bart won tweemaal en samen grepen ze ook de winst in het dubbelspel. Team 6 verloor, tegen het sterke Victoria, met 8-2. Een goed spelende Sacha Colen knokte zich naar twee zeges.

De meeste belangstelling ging deze week uit naar het jeugdteam. Het kampioenschap was geen verrassing, alle wedstrijden werden immers overtuigend gewonnen. In deze competitie werden 93 van de 100 singles en dubbels gewonnen. De felicitaties gaan uit naar Niels Loeffen en Bodhi Lindeboom. Deze week werd Sethone met 8-2 verslagen.

Tafeltennis is een sport voor jong en oud, er is bij HTTC nog ruimte voor jeugd of senioren. Er kan op elk niveau gespeeld worden. Voor info zie www.httc71.nl.