Kerstfair bij zorgcentrum Elim

Algemeen

OCHTEN - Op vrijdag 14 december van 16.00 tot 21.30 uur organiseert zorgcentrum Elim in Ochten een kerstfair. De opbrengst komt ten goede aan de bewoners van het zorgcentrum. Iedereen is welkom. De toegang is gratis!

Tijdens de kerstfair staat het zorgcentrum aan de Bartus van de Walstraat in het teken van Kerst met onder meer kerstpersonages en hoornblazers. Aanwezigen kunnen langs de verschillende kerstkramen die voorzien zijn van een gevarieerd aanbod lopen of genieten van warme, winterse lekkernijen en dranken, zoals warme erwtensoep, poffertjes, glühwein en chocolademelk. Verder is er om 20.00 uur een grote loterij. De Waredo's, een smartlappenkoor uit Dodewaard, is aanwezig om verschillende liederen uit hun repertoire te zingen.

Schaatsbaan

Vanaf 14 december tot en met 16 december kan er voor vijf euro per keer geschaatst worden bij Elim. Dit bedrag is inclusief huur van de schaatsen. Wethouder Herma van Dijkhuizen opent op 14 december rond 16.00 uur de schaatsbaan bij Elim. Elims schaatsbaan is geopend op: vrijdag 14 december van 16.00 – 21.30 uur, zaterdag 15 december van 10.00 – 16.00 uur en zondag 16 december van 12.00 – 16.00 uur

De opbrengst wordt besteed aan een nieuwe activiteit voor de bewoners van het zorgcentrum. De organisatie van de kerstfair bedenkt hiervoor nog een passende activiteit. Meer informatie via team Welzijn en Gastvrijheid van Elim via wgelim@stzdb.nl of telefonisch via 0344 699533.

Elim is onderdeel van Zorgcentra De Betuwe. Al meer dan 50 jaar bieden zij ouderenzorg in het Rivierengebied. De wortels liggen in de lokale woon-zorgcentra en de laatste jaren hebben ze zich doorontwikkeld tot een eigentijdse en tikkeltje eigenwijze (thuis)zorg- en welzijnsorganisatie voor senioren in de regio.

Uitgelicht

Digitale krant