Kerststukjes maken in De Verbinding

Algemeen

ZETTEN - Op dinsdagavond 18 december wordt er in Ontmoetingscentrum De Verbinding, Stationsstraat 1 in Zetten weer een workshop kerststukjes maken gegeven.

De vrijwilligsters van het bloemschikken, Anneke, Ali, Jolande en Ank staan weer met raad en daad bij om een mooi pronkstuk te maken. "U heeft de keus uit een kerststuk of kerstkrans. Ook als u niet zo bedreven bent in het werken met deze materialen kunnen zij er voor zorgen dat u toch met een mooi kerststuk naar huis gaat."

De workshop is van 19.30 tot 21.30 uur. De kosten voor deze avond zijn 15,00 euro. Dit is inclusief een kopje koffie / thee in de pauze en alle materialen. In verband met het inkopen van materialen kunt u zich opgeven tot en met 13 december. "Wij zijn telefonisch te bereiken op maandag- dinsdag- donderdag en vrijdagochtend van 9.30 - 1.30 uur. Telefoonnummer 0488 453187. Mailen kan ook; ontmoeten01@gmail.com.Heeft u materialen thuis die u wilt gebruiken is dit natuurlijk ook toegestaan. Wij zien u graag op dinsdag 18 december voor een gezellige avond in het ontmoetingscentrum De Verbinding in Zetten.

Uitgelicht

Digitale krant