Snertwandeling Hemmen op derde kerstdag

Algemeen

HEMMEN - Ook dit jaar organiseert wandelgroep Hemmen op de dag na Kerst een gezellige wandeltocht met na afloop een kom snert.

Hierbij zijn ook niet-leden (m/v) van de wandelgroep welkom. Het is een mooie gelegenheid om elkaar en andere wandelaars te ontmoeten. Er wordt gewandeld in drie groepen met verschillende afstanden en tempo’s.

Groep 1 wandelt een kleine ronde op rustig tempo, groep 2 wandelt 4/5 km op gemiddeld tempo en groep 3 legt 7/8 km af op een pittig tempo. Na een gezamenlijke warming-up loopt iedere groep zijn eigen ronde over het mooie landgoed.

Bij terugkomst wacht de wandelaars een bekertje warme glühwein bij een gezellige kampvuur waarna in de bovenzaal van de Pannenkoekenboerderij genoten kan worden van de verse erwtensoep met brood. Donderdag 27 december. Start 15.00 uur (verzamelen vanaf 14.45 uur) Parkeerplaats Pannenkoekenboerderij Aan De Linge, Molenstraat 18 in Hemmen. Deelname bedraagt 8,00 euro en opgave is gewenst in verband met reservering. Meer info en opgave: www.wandelgroephemmen.nl of bellen met Yvonne Onck, 0488 454729.

Uitgelicht

Digitale krant