Kerstsamenzang in Elst

Algemeen

ELST - Zondag 16 december is iedereen weer van harte uitgenodigd voor de kerstsamenzang, dit jaar in de Grote Kerk met als voorganger pastoraal werkster Janine Kallen van de Sint-Werenfridusparochie.

Om het thema 'Iedereen is welkom' luister bij te zetten, verzamelen we bij de Sint-Werenfriduskerk. "Vandaar vertrekken we 18.40 uur met zoveel mogelijk mensen, omringt door het licht van de fakkeldragers, naar de Grote Kerk. Ook de kinderen zijn hierbij van harte welkom om, onder begeleiding van ouders, met hun lantaarntje mee te lopen."

Voor degenen, die niet mee kunnen of willen wandelen is de Grote Kerk vanaf 18.30 uur geopend. De avond begint 19.00 uur en onder begeleiding van muziekvereniging PWA, de Molukse Klankwerkgroep en Koor Musica Amara zingen we samen bekende kerstliederen.

Na afloop is er een deurcollecte voor Vluchtelingenwerk en aansluitend is er gelegenheid om met elkaar na te praten in ontmoetingscentrum de Ruimte, onder het genot van een warm drankje en Molukse lekkernijen.

Uitgelicht

Digitale krant