Vogeltentoonstelling Kantropa Ooterhout. (foto: Th. Boetzel)
Vogeltentoonstelling Kantropa Ooterhout. (foto: Th. Boetzel) Foto: Th Boetzel

Mooie vogeltentoonstelling bij Kantropa Oosterhout

Algemeen

OOSTERHOUT - Kantropa Oosterhout heeft ook dit jaar weer een mooi vogeltentoonstelling. Al 54 jaar organiseert de vogelvereniging Kantropa in de week 46 een tentoonstelling. Leden van verenigingen uit de streek Overbetuwe brengen dan hun mooiste vogels voor beoordeling aan bij keurmeesters.

Er worden zo rond de driehonderd vogels verwacht: kleurkanarie, postuurkanarie, tropische vogels uit Australië, Afrika, Zuid-Amerika en Azië. Ook zullen er parkieten uit verscheidene werelddelen te bewonderen zijn. Er is een tombola en een verkoopklasse waar de kwekers hun vogels te koop aan bieden. De vogels die te koop worden aangeboden zijn gezond en hebben een garantie van gezondheid. Men kant op deze tentoonstelling ook vragen stellen aan kwekers van vogels als men met een vraag zit, de meeste vogelkwekers hebben een ruime kennis van vogels en kunnen de bezoeker zeker met raad en daad te woord staan.

Deze tentoonstelling is bij café / zaal Markus aan de Dorpsstraat in Oosterhout; de intree is gratis en rolstoelvriendelijk. Openingstijden zijn: vrijdag 16 november opening van de tentoonstelling zaterdag 17 november om 10.00 tot 19.00 uur zondag om 10.0 tot 16.30 uur.

Uitgelicht

Digitale krant