Ook dit jaar weer volop verrassingen bij de intocht van Sinterklaas! Komt allen naar Madriel!
Ook dit jaar weer volop verrassingen bij de intocht van Sinterklaas! Komt allen naar Madriel!

De vlag hangt uit voor Sinterklaas in Madriel

Algemeen

DRIEL - Op zondag 18 november 2018 is het eindelijk zo ver. Sinterklaas zal na een lange reis per boot aankomen in Madriel. Sinterklaas en zijn gevolg worden rond 14:00 uur verwacht. Zoals ieder jaar zal de pakjesboot aanmeren ter hoogte van het Sint Nicolaaspad, gelegen aan de Rijndijk en vlak naast de Stuw.

Het onthaal wordt een groot feest met veel muziek, dans en leuke verrassingen. De intocht wordt opgevrolijkt door veel bijzondere Pieten die je herkent aan hun mooie themapakken.

Vanaf de Nederrijn vertrekken Sinterklaas en zijn Pieten samen met alle toeschouwers in een bonte stoet naar zalencentrum De Oldenburg (Hofplein 1, Driel). Daar zal hij welkom worden geheten door alle kinderen. Er volgt een feestelijke show. Kinderen uit het publiek kunnen meedoen met spellen en trucks. Lukt het de Pieten met hun grappen en grollen indruk te maken op Sinterklaas? De hulp van de kinderen zal worden ingeroepen bij het zingen van een nieuw lied, waarmee ze op school druk zijn geweest. Kortom het wordt een spetterende middag die u niet mag missen. Komt u ook? De vlag hangt letterlijk voor u uit. En niet maar ééntje; ter ere van Sinterklaas is Madriel versiert met meer dan tweehonderd vlaggen langs de hoofdwegen.

De intocht wordt georganiseerd door Stichting DeSintKan. Informatie over al deze activiteiten staat op www.desintkan.nl.

Uitgelicht

Digitale krant