Logo gemeentenieuwsonline.nl
Kinderen bij het hutten bouwen. (foto: Gerard Bressers)
Kinderen bij het hutten bouwen. (foto: Gerard Bressers) (Foto: Gerard Bressers)

Initiatief Fun4kids speelweek Heteren

HETEREN - "Na het succes van vorig jaar willen we ook dit jaar gebruik maken van de cheque-actie van OverbetuweDoet. We merken dat de wet op de privacy steeds vaker het onderwerp van diverse gesprekken is."

"Tijdens de speelweek willen veel mensen foto's maken van hun kinderen of van de prachtige bouwwerken bij het hutten bouwen met een groep kinderen er bovenop. Deze foto's komen via de sociale media, zoals facebook snel in omloop. Niet iedereen wil dat en als organisatie dachten we dat een melding met fotograferen in het programmaboekje voldoende zou zijn. Dit is niet voldoende en wij moeten een andere manier zoeken. Wij willen daarom tijdens de speelweek een infobord bij de ingang plaatsen met onder andere regels met betrekking tot fotograferen."

"Verder willen we wat infoborden met veiligheidsregels bij het hutten bouwen en borden maken met de diverse onderwerpen tijdens de speelweek. Dit kost allemaal geld en daarom maken wij gebruik van de actie en hebben een initiatief ingediend. Op het moment van schrijven weten we nog niet of we weer een box bij de Jumbo of in Liefkenshoek mogen plaatsen. Wilt u ons initiatief steunen dan mag u zelf doneren (OverbetuweDoet.nl) of de cheque bij ons inleveren, zodat wij hem activeren en doneren. Inleveren kan bij Irisstraat 27, Zwaluwstraat 8 of Leeuwerikstraat 7 of in de box bij de Jumbo of Liefkenshoek als deze er staan. We rekenen op uw steun. Laat uw cheque niet verloren gaan en steun ons initiatief."

Meer berichten