Logo gemeentenieuwsonline.nl
Sponsoren voetbalvereniging Dodewaard. (foto: John van Ingen)
Sponsoren voetbalvereniging Dodewaard. (foto: John van Ingen) (Foto: John van Ingen)

Sponsoravond voetbalvereniging Dodewaard

DODEWAARD - Woensdag 31 oktober hield de sponsorcommissie van voetbalvereniging Dodewaard een sponsoravond bij autobedrijf Henri Akkerman aan de Vlasman 2 in Dodewaard.

Na een toespraak en bedankje aan de gastheer en gastvrouw voor de gastvrijheid en het beschikbaar stellen van de garage is er een powerpoint-presentatie gehouden. "Doordat er onder andere geen subsidies meer gegeven worden en bijvoorbeeld het onderhoud door de vereniging zelf gedaan dient te worden, zijn hier inkomsten voor nodig. We kunnen vier inkomsten bronnen benoemen, KNVB-gelden, contributie, kantine en sponsorinkomsten.

Als vereniging zijn we heel erg afhankelijk van onze ondernemers/sponsoren. Als sponsorcommissie vinden we het belangrijk, dat leden en ondernemers aan elkaar denken om iets voor elkaar te kunnen betekenen. Hierbij geldt zeker ook een 'gun'-factor. Geef in ieder geval een sponsor van onze voetbalvereniging een 'kans' om iets voor je eventuele aankoop of dienst."

Een kleine 40 personen was aanwezig op de eerste sponsoravond; zij werden voorzien van een hapje en drankje. Op deze avond werd er onder andere gesproken over sponsormogelijkheden, waaronder een nieuw soort sponsoring: de 'wedstrijdbal'...
Op een informele manier werd er gezellig met elkaar over van alles en nog wat gesproken. Deze sponsoravond werd mede mogelijk gemaakt door boomkwekerij M.Timmer, Party Time Catering en Coop Dodewaard. "Benieuwd naar de verschillende sponsor mogelijkheden bij onze mooie voetbalvereniging? Bel dan 06 57777980."

Meer berichten