Logo gemeentenieuwsonline.nl

Bbingo in De Verbinding

ZETTEN - Op donderdagavond 22 november is er in het ontmoetingscentrum De Verbinding aan de Stationsstraat 1 in Zetten weer een gezellige bingo. Deze begint om 19.00 uur.

Vanaf 18.30 uur staan de deuren open. Het ontmoetingscentrum draait volledig op een team van enthousiaste vrijwilligers. Op deze avond speelt men 2 x 3 ronden. Bij elke ronde is er 3 x kans op een prijs. Op onze bingotafel staat een groot aantal prijzen verdeeld in twee groepen waaruit u zelf een keuze kunt. Categorie 1 is voor de 3e en 2e prijs en categorie 2 is voor de 1e prijs. Als u de 1e prijs wint mag u ook een prijsje uit de andere categorie kiezen. Deze prijsjes bestaan uit huishoudelijke artikelen, lekkernijen en leuke hebbedingetjes. Heeft u een idee voor een leuk prijsje kunt u dit altijd aan de gastheer of gastvrouw doorgeven.

De entree is op deze avond voor abonnementhouders 3,50 en voor niet-abonnementhouders 5,00 euro. Dit is inclusief de bingokaart en 1 kopje koffie. Koopt u 2 kaarten betaalt u voor de tweede kaart 1,00 euro minder. Heeft u zin in een leuke avond in een prettige sfeer kom dan gezellig naar het ontmoetingscentrum De Verbinding. Voor vragen of info kunt u bellen naar onze gastvrouw / gastheer op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 9.30 en 11.30 uur op telefoonnummer 0488 453187. Het ontmoetingscentrum de Verbinding draait volledig op een team vrijwilligers, zonder dit team zou het ontmoetingscentrum niet kunnen voortbestaan.

Meer berichten