Ledenvergadering ijsclub De Hoeken

Algemeen

IJZENDOORN - Op woensdag 21 november vindt de algemene ledenvergadering van ijsclub De Hoeken plaats. Hiervoor worden alle leden uitgenodigd. De vergadering begint om 20.00 uur en wordt gehouden in het clubhuis van ijsclub De Hoeken, Saneringsweg 3A in IJzendoorn.


Afgelopen winter is de ijsbaan vier dagen open geweest. Dat was voor het bestuur, de vrijwilligers en schaatsliefhebbers een hoogtepunt. Er wordt met veel verwachting uitgekeken naar de komende winter.
Vlak voor de zomer werd het 50-jarig bestaan van de club gevierd. Het bestuur is bezig geweest met het in stand houden van de baan en het clubhuis. De verlichting van de baan en de pompinstallatie zijn aandachtspunten. Bestuurlijk zijn er enkele wijzigingen. De privacywetgeving vraagt ook voor de ijsclub om de nodige maatregelen.
De financiële situatie is verbeterd. Door een gift van de heer Gerrit van Riemsdijk, een oud-inwoner van IJzendoorn, is de club van de schulden af. Het bestuur is op zoek naar vrijwilligers die kunnen helpen als de ijsbaan open is.

Uitgelicht

Digitale krant