Logo gemeentenieuwsonline.nl

Tennistoernooi TVHA voor een goed doel

Frank van Schaik (CV De Deurdouwers) en Jimmy Berns (TVHA). (foto: Mark Rooijakkers)
Frank van Schaik (CV De Deurdouwers) en Jimmy Berns (TVHA). (foto: Mark Rooijakkers)

HERVELD - Op zondag 4 november vond het jaarlijkse invitatie tennistoernooi plaats bij TVHA in Herveld/Andelst. Aan dit toernooi deden natuurlijk TVHA-leden mee, maar ook niet-leden genoten van het mooie spelletje. Het was een genot om te zien hoeveel plezier iedereen beleefde in de warme najaarszon op het mooie tennispark.


De opbrengst van deze dag ging – zoals ieder jaar – naar een goed doel. De afgelopen jaren zijn onder andere Jeugd Vakantiewerk , Stichting Music, de Oranjevereniging en de SJOC het goede doel geweest, en dit jaar ging de opbrengst naar de Jeugd van carnavalsvereniging De Deurdouwers.
Aan het eind van dit evenement kon bekend worden gemaakt dat deze dag 300 euro had opgeleverd. Jimmy Berns (de vice voorzitter van TVHA) overhandigde dit bedrag aan het eind van de mooie dag aan Frank van Schaik de voorzitter van De Deurdouwers.
"Ieder jaar worden er tijdens dit toernooi nieuwe leden geworven, en ook dit jaar is dat gelukt. Een aantal deelnemers is meteen lid geworden van onze gezellige tennisvereniging." TVHA kijkt terug op een zeer geslaagde dag, en organiseren dit evenement volgend jaar graag weer.
Mocht je geïnteresseerd zijn in een lidmaatschap van TVHA? Kijk dan voor meer info op www.tvha.nl.

Meer berichten