Nieuwe Prins en Hofdames in Deurdouwerdam
Logo gemeentenieuwsonline.nl
Prins Olaf met Malou en Joyce samen met adjudanten John en Jacky. (foto: Peter Ariese)
Prins Olaf met Malou en Joyce samen met adjudanten John en Jacky. (foto: Peter Ariese) (Foto: Peter Ariese)

Nieuwe Prins en Hofdames in Deurdouwerdam

HERVELD - De Deurdouwers maken zich op voor de eerste grote happening van het seizoen 2018/2019 in het eigen Deurdouwersnest (zalencentrum De Hoendrik in Herveld).

Het prinsenbal, zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 24 november. De prinsenreceptie is een dag later op zondagmiddag 25 november. De avond begint met de ontmanteling van Prins Olaf uut de Bongerd en zijn hofdames Malou en Joyce, en wordt gevolgd door een spectaculaire onthulling van het best bewaarde geheim van Herveld-Andelst en omstreken:
Wie wordt de komende twee jaar de nieuwe Prins van Deurdouwerdam? Door welke twee hofdames wordt de nieuwe Prins de komende twee jaren begeleid? En wie volgen John en Jacky op als nieuwe Adjudanten?
De avond wordt uiteraard omlijst door een lekker stuk muziek door tweeman formatie Sowieso . Sowieso biedt een zeer gevarieerd programma. Zo komen de meest uiteenlopende genre’s voor in het repertoire. Een aanbod voor jong en oud.
De dag na het prinsenbal, is er gelegenheid om het nieuwe prinselijk trio te feliciteren tijdens hun prinsenreceptie vanaf 14.11 uur. De kassa opent zaterdag 24 november om 20.11 uur en dan begint tevens de verkoop van de pronkzittingskaarten. Ook de dolle dagen kaarten zijn vanaf dat moment te koop. Wees hier dus op tijd bij om niets te hoeven missen van dit gezellige spektakel.
"Kortom, het wordt weer een geweldig feestweekend in Deurdouwerdam. We hopen jullie weer in groten getale te mogen verwelkomen in De Hoendrik in Herveld. Meer info staat op www.cvdedeurdouwers.nl."

Meer berichten