Deel van het speelgoed.
Deel van het speelgoed. Foto: Deel van het speelgoed

Tweedehands speelgoed- en dameskledingbeurs in Elst

Algemeen

ELST - Op zaterdag 10 november organiseren we weer de tweedehands speelgoed- en damesbeurs.

Er zal volop speelgoed te vinden zijn! Je kan hierbij denken aan Playmobil, Lego, gezelschapsspellen, boeken, puzzels et cetera. Leuk voor sinterklaas of onder de kerstboom. Ook is er tijdens deze beurs volop keuze uit leuke dameskleding in de maten XXS tot 46. Buiten leuke kleding zijn er ook accessoires zoals schoenen, tassen en sieraden woonaccessoires te vinden. Fijn om het huis gezellig te maken voor de wintermaanden!

Van 12.00 tot 13.30 uur is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen in de aula van Het Westeraam aan het Auditorium 6 in Elst. Alles is overzichtelijk gerangschikt op maat en soort. Het is beslist de moeite waard om hier mooie (merk)kleding en speelgoed voor een leuke prijs te kopen.

"Wil je artikelen verkopen? Dat kan! Verkopen via de kinderkledingbeurs in Elst is makkelijk en snel!n Vraag dan via kledingbeurs@zonnet.nl een verkoopnummer aan. Je mag 25 stuks aanleveren per verkoopnummer. Je mag maximaal 4 verkoopnummers aanvragen. Je mag zelf thuis de artikelen prijzen en deze bij ons inleveren op vrijdag 9 november tussen 13.30 en 14.00 uur en tussen 18.30 tot 19.00 uur.
Zaterdagmiddag tussen 17.00 en 17.30 uur rekenen wij de verkochte artikelen met je af en kun je de niet verkochte spullen weer ophalen. Je betaalt 0,75 euro voor een verkoopnummer en van de verkoopprijs is tien procent voor de kledingbeurs en negentig procent voor jou. Meer informatie staat op www.kinderkledingbeurselst.nl."

Uitgelicht

Digitale krant