Uiterwaarden bij Heteren met het planontwikkelingsbord. (foto: Willem Roskam)
Uiterwaarden bij Heteren met het planontwikkelingsbord. (foto: Willem Roskam) Foto: Willem Roskam

Dorpsraad Heteren doet mee aan de Gelderse prijs voor ruimtelijke kwaliteit 2018 Stem op project Randwijkse Waarden!

Algemeen

HETEREN - Op 1 september is de publieksprijs voor de Gelderse prijs voor ruimtelijke kwaliteit 2018 van start gegaan. Dorpsraad Heteren doet hieraan mee met het project Randwijkse Waarden. De Randwijkse Waarden is de naam van het gebied rond de plas van Wijck in de uiterwaarden bij Heteren.

De Randwijkse Waarden is één van 15 genomineerde projecten in Gelderland en iedereen kan meestemmen op dit project via het forum Maak Gelderland Mooier zodat de Dorpsraad Heteren kans maakt de publieksprijs te winnenHoewel het baggeren nog een paar jaar doorgaat, liggen de contouren van het plan er nu al. De recreatieve oever is vrijwel gereed en een prachtig wandelpad is al aangelegd. De inwoners van Heteren genieten al volop van het strand, wandelen en bij het uitlaten van de hond!

Dorpsraad Heteren wil graag voor de inwoners van Heteren een aantal wensen van scholen en sportclubs helpen realiseren. Het gaat dan bijvoorbeeld om een volleybal net, doelpalen, fitness/bootcamp toestellen en avontuurlijk spelen voor de jeugd.

Project met de meeste stemmen wint publieksprijs. Meer informatie over het project Randwijkse Waarden is te vinden via het forum Maak Gelderland Mooier (www.gelderland.nl/gprk). Hier kan het publiek haar stem uitbrengen. Volg daarvoor de onderstaande stappen

1: Ga naar https://maakgelderlandmooier.gelderland.nl
2: Maak een account aan via de optie 'Registeren'
3: Activeer je account via de mail die je ontvangt
4: Ga naar https://bit.ly/2oCH0u0
5: Log in met je account
6: Stem op 'Randwijkse Waarden'

Vraag ook je familie, vrienden en buren om te stemmen!

Uitgelicht

Digitale krant