Afbeelding

Goededoelendrive van Bridgeclub 3 Sans-Atout

Algemeen

HERVELD - Doneren aan een goed doel en daar een perfect georganiseerde bridgedrive voor terugkrijgen, wie wil dit niet. Op zaterdag 6 oktober, een prachtige nazomerdag, speelden 56 bridgeparen, verdeeld over vier lijnen, de jaarlijkse Goededoelendrive van bridgeclub 3 Sans-Atout. Dit keer ten behoeve van de Stichting Jeugdvakantiewerk Herveld-Andelst.

Voorzitter Ton van Amsterdam memoreerde in zijn toespraak het 47-jarig bestaan van dit vakantiewerk waar dit jaar liefst 220 kinderen aan deel namen. Het spreekt voor zich dat voorafgaand aan deze vakantieweek heel wat overlegd, georganiseerd en samengewerkt wordt door heel veel vrijwilligers. En is het dan zo ver, dan is het een week lang feest voor alle deelnemende kinderen.
De leden van 3 Sans-Atout evenals trouwe goededoelendrivedeelnemers van elders dragen dit doel een warm hart toe. En zij niet alleen, ook ondernemers van Herveld, Andelst, Hemmen en Zetten dragen menig 'steentje' bij. Van 13.00 – 17.00 uur werd ontspannen gebridged. Nadat het laatste spel gespeeld was, de kaarten en biddingboxen waren opgeborgen, verraste de voorzitter het bestuur van de Stichting Vakantiewerk met een kist vol ingezamelde hamers! En dat niet alleen, een voorlopig virtuele cheque van 1.900 euro kon onder luid applaus aan het bestuur overhandigd worden.

Het applaus was nauwelijks verstomd of Wouter Toxopeus kwam met nog een verrassing. Een van de sponsoren doneert 250 hesjes, zodat er voldoende financiële ruimte is om, voor de binnenactiviteiten, een eigen tent aan te schaffen! Sanne Mauritz, de voorzitter van de Stichting Jeugdvakantiewerk bedankte het bestuur van de bridgeclub, alle deelnemers en sponsoren voor deze geweldige giften. Met de prijsuitreiking aan de nummers 1, 2 en 3 van iedere lijn werd deze Goededoelendrive afgesloten met het advies aan alle deelnemers 5 oktober 2019 voor de volgende drive te reserveren.

De prijswinnaars zijn:

A-lijn: 1e Arnold Latta-Harry Vens 57,44%
2e Henk Wijers-Wouter Toxopeus 56,55%
3e Ellen Hoos-Klaas van den Berg 54,76%
B-lijn: 1e Cobi Muusz-Frieda Dalhuizen 61,90%
2e Marijke v. Brandenburg-Jeanet Huyser 57,38%
3e Theo Tonissen-Piet Janssen 54,94%
C-lijn: 1e Thea Bussman-Corry Deijs 60,42%
2e Mieke Pennings-Hans Cornelissen 59,23%
3e Iet Huisman-Meüs Veens 54,94%
D-lijn: 1e Ria van Haaren-Beatrix Tielens 59,97%
2e Annie den Bruinen-Dinie Smelt 58,69%
3e Greet Derksen-Wil Kappert 56,99%

Uitgelicht

Digitale krant