Beachvolleybaltoernooi. (foto: Melissa Burgers)
Beachvolleybaltoernooi. (foto: Melissa Burgers)

Xanthos 50 jaar moet gevierd worden!

Algemeen

BETUWE - Zaterdag 22 september was het dan zover, volleybalvereniging Xanthos vierde haar vijftigjarig bestaan. De evenementencrew had een compleet programma voor jong en oud in elkaar gedraaid.

Wat het actieve programma 's middags inhield was nog een verrassing. Eenmaal onderweg werd de activiteit bekend gemaakt. "We gaan Beachvolleyballen in de Beachfabriek in Nijmegen!" In de poule-fase streden de gemixte teams van mini's tot recreanten om een plekje op veld 1.

Na een actieve dag stond er op Watergoed een uitgebreide en welverdiende BBQ klaar waarna de feestavond kon beginnen. Met de aanwezigheid van oud-(bestuurs-)leden en sponsoren nam het bestuur van de gelegenheid gebruik om even kort stil te staan bij het 50-jarige bestaan. Gerrit van Houten (Heren 4), een van de leden die het langste lid is, sprak over de afgelopen 50 jaar. Voorzitter Guido Scholtes benoemde nog de toekomst visie van de vereniging en hoe we hier samen aan moeten werken. Een relevant punt want de vrijwilligers en leden aantallen lopen hard terug. Onder het genot van een drankje zijn herinneringen opgedaan en gingen de voetjes van de vloer. Alle aanwezigen, sponsors, oud-leden en de Evenementen Crew werden bedankt voor deze geslaagde dag!

Uitgelicht

Digitale krant