Logo gemeentenieuwsonline.nl
Muziek, bier, oordopjes en pelpinda's. (Foto: Mark Rooijakkers)
Muziek, bier, oordopjes en pelpinda's. (Foto: Mark Rooijakkers)

Derde Herveldse Open Rock Middag

HERVELD - De combinatie 'zondagmiddag én rock' is in Herveld al twee keer succesvol gebleken. In oktober én februari vonden de eerste twee edities plaats. De derde is zondagmiddag 7 oktober vanaf 13.00 uur. Ook dan is de entree gratis.

Iedereen staat weer te popelen om samen muziek te maken in de grote zaal van De Hoendrik aan het Dorpsplein in Herveld. Deze keer wordt het weer iets groter opgezet, zodat er genoeg ruimte is voor alle muzikanten en het publiek.
Aan het begin van de middag wordt er een kleine planning gemaakt, zodat iedere band/muzikant podiumtijd kan krijgen. Maar buiten die planning om, zorgen we voor voldoende ruimte om in wisselende samenstellingen te spelen. Zoals dat hoort bij een Open Rock Evenement. Oud en jong samen muziek maken en nieuwe contacten leggen!

"Wil je op de hoogte worden gehouden over alles met betrekking tot de Open Rock Middag? Ga dan naar www.betuweopenpodium.com. Daar staat alle info over onze evenementen, en kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief. Het laatste nieuws ontvang jij dan als eerste. Heb je toch nog vragen, vul dan het contactformulier in of stuur een mail naar info@betuweopenpodium.com. We zijn nu ook op Facebook te vinden: https://www.facebook.com/betuweopenpodium", aldus Barry, Carel, Hans, Mark en Martijn.

Meer berichten