Clubleden ZwemVereniging Overbetuwe. (foto: Michiel Polman)
Clubleden ZwemVereniging Overbetuwe. (foto: Michiel Polman) Foto: Michiel Polman

ZwemVereniging Overbetuwe begonnen

Algemeen

ELST - ZwemVereninging Overbetuwe heeft ook dit jaar het zwemseizoen geopend met het traditionele weekendkamp. Het thema was: Ik hou van Holland. We gingen met z'n allen voor de vierde keer naar Mook. Daar mochten we gebruik maken van de blokhut van scouting Don Bosco.

De zaterdag is gestart met kinderen en ouders, waar onder het genot van een kopje koffie of thee de slaapkamers werden ingericht. Toen na een uur alle ouders naar huis waren konden we het kamp starten. Dit hebben we gedaan met een spellencircuit. Deze is helaas onderbroken door de regen, maar dat mocht de pret niet drukken, want we hadden nog een bonte middag voor de boeg. Sommige kinderen kunnen naast zwemmen ook nog een heuse act te voorschijn toveren. 's Avonds hebben de kinderen in het donker een smokkelspel gedaan in het bos en konden ze in groepjes van tien lasergamen.

Na een zeer korte nacht werden de zwemmers door de kampleiding met een koebel gewekt voor de ochtendgymnastiek. Daar deed iedereen toch fanatiek aan mee. Na het ontbijt met z'n allen meegedaan met stratego.

En dan is het einde van het kamp alweer in zicht. Na een slotwoord van de leiding kregen alle kinderen nog een aandenken mee naar huis. Een handdoek en een lekkere stroopwafel. De kinderen gingen met veel enthousiaste verhalen naar huis. Het weer een zeer geslaagd weekend. Op naar een topzwemjaar!

Uitgelicht

Digitale krant