(foto: Annemieke van Toor)
(foto: Annemieke van Toor)

Het Elster Mannenkoor The Story

Algemeen

ELST - Het Elster Mannenkoor bestaat vijftig jaar, zo heeft men al meerdere keren kunnen lezen. Hoogste tijd voor weer een feestelijk concert dat dit keer tegelijkertijd ook een theatervoorstelling is.

Aan de hand van 50 jaar notulen, jaarverslagen en herinneringen hebben vele mooie, grappige, spannende en heldhaftige waar gebeurde verhalen hun plek gevonden in het Elster Mannenkoor The Story.

Twee acteurs spelen deze verhalen, bijgestaan door de mannen van het koor. En de mannen van het koor zouden de mannen van het Elster Mannenkoor niet zijn als ze niet tussen al die verhalen door hun mooiste repertoire ten gehore brengen. Van begin tot einde. Een strofe uit het verenigingslied luidt: Van alle koren wil men het liefst ons horen! Wat aanmatigend misschien, maar toch… Want één ding is in al die 50 jaar niet veranderd: de liefde voor het zingen! Komt dat zien,komt dat horen op zaterdag 22 september om 20.00 uur en zondag 23 september om 14.30 uur in Lyceum Elst, Auditorium 3 in Elst. Er is daar voldoende parkeergelegenheid.

Kaarten á 12.50 euro zijn verkrijgbaar bij: Bruna boekwinkel: Dorpsstraat 33, Primera, Dorpsstraat 32 en Van Dam Tweewielers, Valburgseweg 11, alle in Elst. Ook kunt u kaarten reserveren dor overmaking van het verschuldigde bedrag op rek.nr. NL82RABO0316889431, tnv Elstermannenkoor, onder vermelding van jubileumvoorstelling en indien nog voorradig aan de zaal.

Uitgelicht

Digitale krant