De Verbinding zoekt hulp voor klussendienst

Algemeen

ZETTEN - Al een aantal jaren coördineert het ontmoetingscentrum De Verbinding (Stationsstraat 1 in Zetten) een klus- en vervoersdienst. Deze worden uitgevoerd door enthousiaste vrijwilligers.

"Nu zijn we op zoek naar nog één of twee nieuwe vrijwilligers om ons team te komen versterken, die het leuk vinden om af en toe een klein tuinklusje te doen of een klusje binnenshuis, zoals een lamp vervangen of een schilderijtje ophangen bij mensen die dit zelf niet meer kunnen. Dit is niet alleen bedoeld voor ouderen maar voor iedereen die dit zelf door omstandigheden niet meer kan doen. Bij de tuinkusjes gaat dan voornamelijk om het verwijderen van onkruid en af en toe wat snoeiwerk. We gaan er van uit dat een klusje niet langer mag duren dan 1,5 uur. De vrijwilliger krijgt een vergoeding van vijf euro per klus. Deze wordt rechtstreeks met de hulpvrager geregeld. Alle afspraken lopen via de coördinator en in overleg met de vrijwilliger en hulpvrager.

Vindt u het fijn om af en toe een beetje in de tuin te werken of iemand te helpen met een klusje, kunt u contact opnemen met ontmoetingscentrum De Verbinding in Zetten. Dit kan telefonisch op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 9.30 en 11.30 uur. Of per mail: ontmoeten01@gmail.com. Onze gastvrouw of gastheer staat u graag te woord."

Uitgelicht

Digitale krant