Rijksmuseum kiest voor Betuwe Express

Algemeen

HERVELD - Betuwe Express gaat met ingang van het nieuwe schooljaar de Rijksmuseumbus verzorgen. Het gaat om vervoer van leerlingen uit het basis- en voortgezet onderwijs die in het Rijksmuseum een educatief programma gaan volgen. De scholen komen uit heel Nederland en bevinden zich minimaal zestig kilometer van Amsterdam.

De opdracht is verworven na een Europese aanbesteding waarbij vier andere touringcarbedrijven ook in de race waren. Betuwe Express behaalde de hoogste score op prijs en kwaliteit. Onderdelen waarop getoetst is, zijn: organisatie vervoerder, ritplanning, communicatie en bereikbaarheid, vervoersmiddelen en duurzaamheid en calamiteiten.

Totaal gaat het om ongeveer 30.000 leerlingen die op jaarbasis door Betuwe Express worden vervoerd. De opdracht heeft een looptijd van maximaal 5 jaar.

Directeur van Albert Winnemuller van Betuwe Express: "We zijn er trots op dat een gerenommeerd instituut als het Rijksmuseum voor Betuwe Express kiest. Wij hebben veel tijd gestoken in onze offerte waarbij wij onze hoge kwaliteit van dienstverlening zo goed mogelijk op papier hebben gezet. Ik ben ervan overtuigd dat we de komende jaren succesvol zullen samenwerken."

Uitgelicht

Digitale krant