Aalbers-Taptoe Bemmel 2017
Aalbers-Taptoe Bemmel 2017

De 45e Aalbers-Taptoe Bemmel

Algemeen

BEMMEL - De taptoecommissie zet op dit moment de laatste puntjes op de 'i' ter de voorbereiding op de 45e editie van Aalbers-Taptoe Bemmel. Dit jaarlijks terugkerend evenement vindt dit jaar plaats op zaterdag 8 september, op het gazon bij kasteel De Kinkelenburg.

Dit jaar zal het programma beginnen om 15.00 uur met een JeugdTaptoe. Deelnemende jeugdkorpsen hieraan zijn: Jeugd Showband Urk, Jong Juliana Amersfoort, Jong Kamper Trompetter Korps en Jong Sint-Sebastianus Gendt.

Vervolgens gaat het programma om 18.00 uur verder met een korte streetparade door het centrum van Bemmel, met een tussenstop bij verzorgingshuis Lidwina. Hier zullen alle korpsen één stilstaand werk presenteren.

De dag wordt afgesloten met Aalbers-Taptoe Bemmel, die dit jaar een internationaal tintje heeft. De Taptoe zal starten om 20.00 uur, met de volgende deelnemers: Excelsior Renkum, Arnhem Band, Sint-Sebastianus Gendt, Kamper Trompetter Korps, Spielmannzug Rödemis Husum (D) en Eska Bemmel.

Zowel de streetparade als de taptoe zijn gratis toegankelijk voor het publiek. Er zijn ook speciale zitplaatsen te reserveren! Meer informatie staat op www.eska.nl en www.taptoebemmel.nl.

Uitgelicht

Digitale krant