Team Oosterhout (foto: Lucille van Wissen)
Team Oosterhout (foto: Lucille van Wissen) Foto: Lucille van Wissen

Zomer in Gelderland Oosterhout

Algemeen

OOSTERHOUT - Oosterhout gaat bij Omroep Gelderland strijden voor de titel 'Mooiste plaats van Gelderland'. Daarnaast proberen ze geld op te halen voor de goede doelen, De Dorpsgeluiden en Stichting Kindervakantiedorp.

Voor deze uitdaging is een speciaal team geformeerd bestaande uit verschillende leden, jong en oud, vanuit de diverse verenigingen. Zij zijn er in geslaagd om al vele vrijwilligers aan zich te binden om alle opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren en een sfeerrijke ambiance te creƫren op en rondom het plein van dorpshuis De Schakel aan de Honsvoet.

Van 13.00 tot 16.00 uur zal Radio Gelderland rechtstreeks verslag doen vanuit Oosterhout. Waar diverse dorpsgenoten hun medewerking aan zullen verlenen. Om 18.00 uur wordt het publiek geteld. Hoe meer publiek hoe meer punten en dus meer opbrengsten voor de goede doelen.
In Oosterhout sluiten ze de dag af met een afterparty die voor iedereen vrij toegankelijk is met live muziek van smartlappenband Het Gebroken Hartje. Het plein wordt gezellig aangekleed met onder andere een tribune met stoelen voor de ouderen, kramen met drank en etenswaren zullen niet ontbreken. Op de dag zelf kan er via de Omroep Gelderland app gestemd worden op Oosterhout.

Team Oosterhout roept alle dorpsgenoten, inwoners van Nijmegen-Noord en omliggende dorpen op om massaal te stemmen en Oosterhout vanaf 18.00 uur aan te moedigen op het plein. Voor meer informatie verwijst Team Oosterhout graag naar hun FB-pagina, Zomer in Gelderland Oosterhout.

Uitgelicht

Digitale krant