Bridge leren via je e-mail

Algemeen

HERVELD - Vind je kaarten leuk en wil je kennismaken met de leukste denksport die er bestaat, lees dan verder. Wat maakt bridge zo leuk? Het mens zijn met elkaar, leeftijd, man of vrouw, het doet er niet toe. Bridge speel je met z'n vieren aan één tafel. Dit kan thuis of in clubverband. Tegenover jou zit je 'vaste' bridgepartner.

Leren bridgen via je e-mail.In deze cursus gaan we voor én leren op het moment dat het jou uitkomt én voor supereenvoudig! Opbouw van deze cursus.We beginnen de cursus met het zogenaamde 'spelen': het winnen van zoveel mogelijk slagen. Dat doen we op uiterst ontspannen wijze. Pas als je weet wat 'het winnen van slagen' inhoudt, kijken we naar de onderdelen die aan het spelen voorafgaan, de puntentelling en het bieden. Door de opbouw van deze cursus zul je ook dié onderdelen als een prettig hulpmiddel ervaren. Vanaf de eerste les kun je dus rekenen op pure ontspanning!

De lessen worden een voor een per week naar de deelnemers gemaild zodat ieder op zijn of haar eigen tijd de lessen kan bestuderen. De week erna zal de leerstof in de praktijk met elkaar geoefend worden. Dit zal plaatsvinden in zalencentrum De Hoendrik te Herveld op een in onderling overleg te bepalen dag/avond. Omdat theorie en praktijk per lesonderdeel twee weken beslaan zal de cursus, uitgaande van vijftien theorielessen, niet tien maar dertig weken duren. Geen overbelasting! En omdat velen toch regelmatig achter de computer zitten nodigt het uit ook tussendoor de per e-mail ontvangen theorie nog eens door te lezen.

"Leren bridgen via de reguliere methode.Naast deze nieuw ontwikkelde lesmethode bieden wij de reguliere cursus aan. Wekelijks op een in onderling overleg vastgestelde dag/avond zowel theorie als praktijk, eveneens in zalencentrum De Hoendrik te Herveld. De duur van deze cursus is tien weken.

Bridgeles volgens de e-mail methode:
1. Vanaf 10 oktober ontvangt u om de week een e-mail met de theorie voor de praktijkles van de week erna.
2. Om de week een praktijkles in de Hoendrik te Herveld.
3. Bijdrage in de kosten: 45 euro per persoon voor dertig weken.

Bridgeles volgens de reguliere methode:
1. Wekelijks (vanaf 10 oktober) op dezelfde avond een theorieles en een hieraan gekoppelde praktijkles.
2. Het cursusboek: Bridge in een flits deel 1. Auteur:Berry Westra
3. Bijdrage in de kosten inclusief het boek: 40 euro per persoon voor tien weken.

De lessen worden gegeven door: Henk Pennings / 06 51606337 /e-mail penninhh@xs4all.nl; Wouter Toxopeus/ 0488 452623 /e-mail w.toxopeus4@upcmail.nl Voor meer informatie kan men met een van hen contact opnemen.

Uitgelicht

Digitale krant