Afbeelding

Spreekuur gezonde voeding

Algemeen

NIJMEGEN - Maandag 6 augustus is er van 13.30-14.30 uur in Marikenhuis een spreekuur natuurvoedingskundige voor vragen over voeding tijdens of na de behandeling voor kanker.

De ziekte kanker maar ook de bijwerkingen van de op de tumor gerichte behandelingen zoals een operatie, bestraling of chemotherapie kunnen veel effect hebben op de eetgewoonten. Zo is misselijkheid een veel voorkomend probleem dat door het moeilijk binnen houden van de voeding weer direct in verband staat met ongewenst afvallen door ondervoeding. Hierdoor kan verzwakking optreden, met als negatief effect de kans op complicaties, trager herstel, en mindere kwaliteit van leven. Toch is en blijft voeding en drinken van groot belang. Tijdens het consult kijken we samen naar hoe u bijvoorbeeld een dagmenu kunt samenstellen. Het spreekuur is bedoeld voor diegene die vragen hebben over hun voeding en hoe nu verder en is maandagmiddag van 13.30-14.30 uur door: Gina Beijen, natuurvoedingskundige en energetisch therapeut. Het spreekuur is bedoeld voor diegene die vragen hebben over hun voeding en hoe nu verder. Iedereen in of na het traject van behandeling van kanker. Ook hun naasten zijn natuurlijk welkom op dit spreekuur.

Aanmelden niet nodig. U kunt tussen 13.00 en 14.00 uur vrij binnenlopen in het Marikenhuis. Wilt u een vaste tijd afspreken (13.00 uur of 13.30 uur) , stuur dan een mail aan info@marikenhuis.nl met datum en tijd van uw voorkeur. U kunt uw voorkeurstijd ook invullen op het aanmeldformulier in het Marikenhuis.

Uitgelicht

Digitale krant