Afbeelding

Kennismaking met energetische energie

Algemeen

NIJMEGEN - Dinsdag 7 augustus kan men van 14.00 -15.45 uur in Marikenhuis kennismaken met energetische therapie door Marjolein Stil. Eigen bijdrage 2,50 euro.

Bij energetische therapie wordt er gekeken naar de mens als geheel. Lichaam, geest en ziel staan op onlosmakelijke wijze met elkaar in verbinding. Bij stress, emoties, schokkende gebeurtenissen of angst zal uw lichaam direct reageren.

Is de stress echter chronisch, dan ontstaan er blokkades. Deze blokkades zijn energetisch, de energie die normaal vrij door uw lichaam stroomt stagneert. Ter plekke ontstaat ongemak (wie kent niet de pijnlijke nek of schouder) en elders in het lichaam komt een energietekort. U krijgt koude handen en voeten, u voelt zich moe. Wanneer u in aanraking bent gekomen met kanker en belastende behandelingen moet ondergaan, zoals chemokuren of bestraling, kan een energetische behandeling verlichting brengen.

Begeleider Marjolein Stil: "Ik wil graag bijdragen aan het bevorderen van uw welbevinden en ontvang u graag in het Marikenhuis." Aanmelden: Stuur mail aan lichaamsgericht@marikenhuis.nl met vermelding van de datum en naam van de bijeenkomst. Aanmelden kan ook via het aanmeldformulier in het Marikenhuis.

Uitgelicht

Digitale krant