Knutselactiviteit De Bastei (foto: De Bastei)
Knutselactiviteit De Bastei (foto: De Bastei) Foto: De Bastei

Basteise zomeractiviteiten

Algemeen

NIJMEGEN - Ben jij 4 tot 12 jaar oud? Kom dan deze zomervakantie eens een keertje kijken in De Bastei samen met je vader, moeder, oma, opa of andere begeleider.

Speciaal voor jullie is er van alles te beleven en te doen! De activiteit zelf is gratis; je betaalt de normale entreeprijs voor De Bastei: 8 euro voor volwassenen, 5 euro voor kinderen (4 - 15 jaar). De zomeractiviteiten lopen nog tot en met zondag 26 augustus. De Bastei is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Ga op ontdekkingstocht door De Bastei. Zoek je weg door dit bijzondere museum over allerlei sluippaadjes. Nog leuker kan het worden als je het speurblad 'Ontdekkingstocht door de Bastei' daarbij gebruikt. Deze is verkrijgbaar bij de balie in het entreegebouw. In het atelier kun je speciaal deze zomervakantie de expositie ‘Nederland Zoemt’ bekijken. Je ziet er van alles over bijen, hommels en wespen.

Deze zomer staat ook in het knutselatelier de bij onder de loep! Van 7 juli - 12 augustus kun je zelf aan de slag gaan. De materialen liggen al voor je klaar! Zet een bij op je hand of knutsel een wiebelbij. Lekker kleuren kan natuurlijk ook.

In de week van 13 - 19 augustus pakken we extra uit in het knutselatelier. Je kunt dan elke middag van 13.00 tot 16.30 uur met al je creativiteit en allerlei materialen je eigen bloemen en bijen op een prikker komen knutselen! De Bastei is gevestigd aan de Waalkade 83 in Nijmegen, 024 3297070. Meer informatie staat op www.debastei.nl.

Uitgelicht

Digitale krant