Het winnende team van 2017
Het winnende team van 2017

Grote Drielsche Kwis 2018

Algemeen

DRIEL - Zin in een gezellige en actieve avond met vrienden, familie en/of buurtgenoten? Ook dit jaar organiseert stichting Kersenfeest Driel in samenwerking met vereniging Historische Kring Driel de ‘Grote Drielsche Kwis’ met als hoofdprijs 250 euro.

De dorpsquiz bestaat uit vragen over de Drielse geschiedenis en actualiteit. Voor een aantal vragen moeten de deelnemende teams het dorp in om opdrachten te maken of antwoorden te zoeken. Ook dit jaar hebben de vragenmakers weer hun best gedaan om een hele avond vol quizplezier te garanderen.

Op maandagavond 25 juni worden de vragenboekjes tussen 17.00 en 18.00 uur uitgereikt in de feesttent op het Drielse kermisterrein. Diezelfde avond moeten de boekjes met de antwoorden voor 23.30 uur daar ook weer worden ingeleverd. Op donderdagavond 28 juni om 20,30 uur zijn voorafgaand aan de prijsuitreiking net als vorig jaar nog extra bonuspunten te verdienen tijdens het bespreken van de antwoorden. Direct daarna zal het winnende team voor het jaar 2018 bekend worden gemaakt.

Deelnemende teams moeten bestaan uit minimaal vier en maximaal tien personen. Vanwege de diversiteit van de vragen is het aan te raden om een gevarieerd team samen te stellen bestaande uit verschillende generaties met diverse competenties. Inschrijven het liefst vooraf via het inschrijfformulier op www.kersenfeestdriel.nl. Of op maandagavond 26 juni tussen 17.00 en 18.00 uur. Per team wordt vijftien euro inschrijfgeld gevraagd.

Uitgelicht

Digitale krant