Afbeelding

Konijn Hop: sport en spel voor konijnen!

Algemeen

ELST - Kanin-Hopping in Zweden, Kanin-Hop in Duitsland en Bunny Jumping in Engeland. In veel landen is Konijn Hop al meer dan 20 jaar een echte sport die veel plezier oplevert voor zowel het konijn als het baasje. In Nederland moet de port nog aanslaan, maar wie weet komt daar verandering in!

Dierenspeciaalzaak Het Molentje zet de eerste stap om daar in deze regio verandering in te brengen. Zij hebben namelijk het Team van de Happy Hopper NL uitgenodigd om voor hun winkel een demo te geven. Volgens Andrea van Sonderen van Stichting SunFlowers Ranch mag je nooit zomaar met 'Hoppen' beginnen.  Voordat je aan de sport begint moet je je eerst verdiepen in de regels. Zo mag je een konijn bijvoorbeeld nooit dwingen om te springen. Het dierenwelzijn van de konijnen staat altijd voorop.

Ben je benieuwd naar Konijn-Hop kom dan aanstaande zaterdag kijken. Met getrainde konijnen en een echte Konijnen-Agilitybaan met verschillende hindernissen geeft Het Team Happy Hoppers NL de eerste Konijn Hop-Demo in de regio!

Altijd al iets meer met je konijn willen doen? Dan is dit de kans en schrijf je in voor een van de  gratis workshops. De workshops starten om 10.30 en 14.30 uur.

Ook kunt u zaterdag tussen 10.00 en 16.00 bij Het Molentje terecht voor advies over vachtverzorging, borstelen en wassen voor honden en andere huisdieren.

Voor de kieskeurige honden is er een Proeverij van Edgard&Cooper. Wat is er te proeven:  overheerlijke en gezonde brokjes met 100% vers vlees!

 U bent van harte welkom met of zonder konijn, hond of andere huisdieren!

Dierenspeciaalzaak Het Molentje, Valburgseweg 68, te Elst, t 0481 372706,  www.molentje.info

Uitgelicht

Digitale krant