De Limburgse sensatie Wir Sind Spitze komt op zaterdag 30 juni de tent op zijn kop zetten.
De Limburgse sensatie Wir Sind Spitze komt op zaterdag 30 juni de tent op zijn kop zetten. Foto: nvt

Voorbereidingen Kersenfeest Driel in volle gang

Algemeen

DRIEL - Al een aantal maanden zijn de vrijwilligers van Kersenfeest Driel weer druk bezig met de voorbereiding van het Kersenfeest. Van maandag 25 juni - zondag 1 juli zal het dorp Driel weer bol staan van de activiteiten. Dan kan men weer volop genieten van de wandelvierdaagse, de kersenloop, het tafelvoetbaltoernooi, de Drielsche kwis, de kermis, de Drielse Landelijke Fair, de Wielerronde en natuurlijk het feestweekend met diverse topacts.

Dit jaar zullen op zaterdag overdag de activiteiten in de tent geheel voor rekening zijn van muziekvereniging Concordia. Met de markt, de Kersenloop, de kermis en het tentprogramma hopen we het complete programma bij elkaar te brengen op het terrein vol diversiteit en vertier.

De markt

Ook voor de 'Drielse Landelijke fair' is de organisatie in volle gang en zal dit jaar plaats vinden op zaterdag 30 juni van 10.00 – 17.00 uur. Kersenfeest Driel streeft ernaar om een markt neer te zetten met een divers aanbod in een landelijke sfeer. Juist de bijzondere, mooie, unieke producten van ondernemers uit eigen regio een kans bieden. De organisatie van de markt gaat voor kwaliteit boven kwantiteit.

Natuurlijk mag ook een stukje muziek, hapje, drankje en vertier voor de kinderen niet ontbreken tijdens deze markt geheel in landelijke stijl. "Ben jij ondernemer of hobbyist met een unieke dienst of product? Er zijn nog kramen beschikbaar voor de 'Drielse Landelijke Fair' tijdens Kersenfeest Driel. Voor meer informatie neem je contact op via markt@kersenfeestdriel.nl of kijk je op www.kersenfeestdriel.nl."

Uitgelicht

Digitale krant