Afbeelding

Zingen voor Israël in Lienden

Algemeen

LIENDEN - Op zaterdag 26 mei houdt de Stichting Christenen voor Israël te Nijkerk een koor- en samenzangavond in de Hervormde Kerk, Papestraat 1 in Lienden. De avond wordt gehouden onder het motto 'Zingen voor Israël'. Aanvang: 19.00 uur. Vanaf 18.45 uur zal er echter al samenzang zijn.

Muzikale medewerking wordt verleend door het Liendens Gelegenheidskoor onder leiding van Willemien van Hattem met begeleiding van Elsbeth Keuken-van de Water (piano), door het Zederiks Christelijk Mannenkoor onder

leiding van Willem Nijhof, door kinderkoor Immanuël uit Lienden en door kinder/tienerkoor De Gloriazangertjes uit Langbroek. De twee laatstgenoemde koren treden gezamenlijk op onder leiding van Willemien van Hattem en met begeleiding van Sytske Barth (piano), Janneke van Manen-Rijksen (panfluit), Lisanne Nooijer (viool), Annet Hakkert (gitaar), Ralf van Olderen (cajón), Marjanneke Zetsema en Lieke Volders (dwarsfluit). Björn Hoogenes zal het mannenkoor op de piano begeleiden.

Naast koorzang zal er ook veel samenzang zijn. Henk Keuken zal hierbij het orgel bespelen. De avond wordt geopend door ds. J. Niesing. Ds. Willem J.J. Glashouwer zal een korte meditatie houden. Iedereen is welkom. De toegang is vrij, wel zal er een collecte worden gehouden. Die is bestemd voor het internationale werk van Christenen voor Israël, waar ds. Glashouwer nauw bij betrokken is. Bovendien is er gelegenheid om producten uit Israël te kopen en zal er een (kleine) boekentafel zijn.

Uitgelicht

Digitale krant