Afbeelding

Inschrijving Swim to Fight Cancer Nijmegen gestart

Algemeen

NIJMEGEN - De inschrijving voor het grote zwemevenement Swim to Fight Cancer Nijmegen is gestart! Op zondag 9 september gaan deelnemers zwemmen voor het goede doel in het prachtige decor van De Spiegelwaal. Zij zwemmen geld bij elkaar voor onderzoek naar kanker. Hierdoor is kanker hopelijk in de toekomst geen dodelijke ziekte meer is. Ervaren, onervaren, jong of oud, iedereen kan meedoen!

Swim to Fight Cancer is een recreatief zwemevent in een stads decor, waarbij deelnemers en teams zoveel mogelijk donaties ophalen voor Fight Cancer, een stichting die fondsen werft voor wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie via KWF Kankerbestrijding.

Inschrijven

Deelnemers kunnen zich inschrijven via www.nijmegen.swimtofightcancer.nl. De organisatie hoopt op veel enthousiaste deelnemers en sponsoren. Allemaal met een sterk overkoepelend gevoel: samen duiken we het water in om een grote vuist te maken tegen kanker!

Sponsor worden kan natuurlijk ook. Sponsors kunnen rekenen op veel toeschouwers en media-aandacht. Een van de mogelijkheden om te sponsoren is het organiseren van een eigen businessteam. Samen in actie voor een hoger doel en goed voor vitaliteit en betrokkenheid.

Meer informatie staat op de website (www.nijmegen.swimtofightcancer.nl) of stuur ervoor een mail aan info@nijmegen.swimtofightcancer.nl.

Uitgelicht

Digitale krant