Prijswinnaars toernooi 2017 (foto: Ingrid Breunissen)
Prijswinnaars toernooi 2017 (foto: Ingrid Breunissen) Foto: Ingrid Breunissen

Kleintje Wimbledon in Herveld

Algemeen

HERVELD - Dit jaar vindt het open tennistoernooi van TVHA 'Kleintje Wimbledon' weer plaats op het tennispark aan de Zandakkers in Herveld.

Dit jaar voor de eerste keer in week 25 (17 - 24 juni). Zodoende valt het finaleweekend van Kleintje Wimbledeon niet samen met het Beachpleinvolleybaltoernooi. Op deze manier kan iedereen genieten van twee mooie evenementen in twee opeenvolgende weekenden.

Dit jaar zal het park weer vrolijk aangekleed zijn. Dit is en blijft de kracht van ons toernooi! Daarnaast zal er weer voldoende aandacht zijn voor de inwendige mens. Op vrijdagavond is er de traditionele feestavond. En dit jaar zullen de wedstrijden op zaterdag weer doorlopen tot ver in de avond. Grote kans dat de zaterdagavond dus ook lang gezellig zal blijven!

Ook als u niet deelneemt aan het toernooi kunt u zich dus de gehele week uitstekend vermaken op ons tennispark. U bent allen de gehele week van harte uitgenodigd om sfeer te komen proeven. Tijdens de finales op zondag 24 juni zal de bekende Britse traditie (aardbeien met slagroom) niet ontbreken.

Alle relevante informatie met betrekking tot het toernooi is te vinden op www.tvha.nl. Ook is het toernooi te volgen via Facebook: www.facebook.com/Kleintje Wimbledon TVHA. Neem hier gerust een kijkje om alvast sfeer te proeven en like de pagina om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes.

Uitgelicht

Digitale krant