Repair Café

Algemeen

ELST/RANDWIJK - De vrijwilligers van het Repair Café Overbetuwe staan op donderdag 31 mei en vrijdag 1 juni weer klaar om samen kapotte spullen te repareren of advies te geven.

Het gaat hier om elektrische huishoudelijke artikelen, elektrisch gereedschap, audioapparatuur, lampen maar ook om kledingreparatie. (Televisies en witgoed vallen buiten het bereik van dit Repair Café). Ook voor vragen op het gebied van de computer of tablet kunt u terecht, bijvoorbeeld hoe om te gaan met de USB-stick of een vastgelopen programma.

Het Repair Café Elst vindt plaats op donderdag 31 mei van 13.00-16.00 uur in de Kringloopwinkel 2Switch aan de Aamsestraat 42 (midden in de winkel). In Randwijk zijn de vrijwilligers er op vrijdag 1 juni van 19.00-21.00 uur in het cultureel centrum Randwijks Hof aan de Bredeweg 8a.

Het Repair Café Elst is in juli gesloten in verband met vakantie. Op donderdag 30 augustus is er weer Repair Café. Het Repair Café Randwijk is weer open op 7 september. Meer info staat op www.fortewelzijn.nl (085 0406066).

Uitgelicht

Digitale krant