Afbeelding

Rotary beloont 125 trouwe vrijwilligers met appeltaart

Algemeen

BETUWE - Afgelopen week werd bij 125 inwoners in Over- en Nederbetuwe een zelfgebakken appeltaart thuisbezorgd door leden van de Rotaryclub Midden Betuwe-Valburg.

Het gaat om personen die zich in het dagelijks leven inspannen voor goede doelen of belangrijke maatschappelijke activiteiten of als mantelzorger. De Rotary vond het tijd om deze trouwe vrijwilligers, die vaak al jarenlang belangeloos anderen helpen, eens in het zonnetje te zetten en te bedanken. Daarvoor werd online een actie georganiseerd en inwoners opgeroepen, onder andere via deze krant, iemand bij de Rotary aan te melden, die voor dit bedankcadeautje in aanmerking kwam.

Uiteindelijk betekende dit dat de 42 Rotaryleden, samen met kennissen en familieleden flink in touw zijn geweest om 125 appeltaarten zelf te bakken en vervolgens bij de genomineerde personen thuis te bezorgen. Dit leverde tal van ontroerende bedankjes op. Het heeft er alle schijn van dat deze actie zich volgend jaar gaat herhalen, dus degenen die dit jaar gemist hebben kunnen dan alsnog iemand nomineren. Voor meer informatie over deze Rotary appeltaartactie kan men terecht op de website www.rcmbv.nl.

Uitgelicht

Digitale krant