Logo gemeentenieuwsonline.nl
Celine en Sanne (foto: J. Harteman)
Celine en Sanne (foto: J. Harteman) (Foto: J. Harteman)

ILO turnster Celine wint bronzen medaille

LIENDEN - Zaterdag 14 april vond in Amersfoort de regiofinale van de 4e en 5e divisie plaats. Vijf turnsters van gymnastiekvereniging I.L.O. hadden zich voor deze wedstrijd geplaatst. Celine de Kock en Sanne van Dijk mochten het spits afbijten in de eerste wedstrijd in de categorie jeugd 2 G.

Beide turnsters hebben een hele goede wedstrijd geturnd. Celine mocht zelfs een bronzen medaille in ontvangst nemen voor haar vijfde plaats! Sanne staat reserve voor de districtsfinale dus we gaan duimen dat ze beiden door mogen!

In de laatste wedstrijd was het de beurt aan de categorie senioren. Laura de Leeuw turnt in de 5e divisie, zij turnde een hele goede wedstrijd met hoge scores op de onderdelen sprong en balk. Laura pakte net naast een medaille met een hele goede zesde plaats. Wyke van Bijnen en Marije van Verseveld turnen in de 4e divisie. In een heel groot en sterk deelnemersveld kwamen ze met sommige onderdelen erg goed mee. Zo behaalde Wyke een zevende plaats op het onderdeel vloer en Marije zelfs een tweede plaats op sprong. Prestaties om trots op te zijn!

Meer berichten