Logo gemeentenieuwsonline.nl
Eerste 'Ontmoeten in Elst' een succes (foto: Eddie van Hattum)
Eerste 'Ontmoeten in Elst' een succes (foto: Eddie van Hattum)

Belangstelling voor eerste 'Ontmoeten in Elst'

ELST - Donderdag 12 april opende de bibliotheek in Elst de deuren voor de eerste ochtend ‘Ontmoeten in Elst’. Voor sommige was het even wennen om alleen te binnen te stappen. Eenmaal binnen bleek er geen enkele drempel te zijn, want een hartelijke ontvangst en het aanbieden van een gratis kopje koffie waren voldoende om gezellig in gesprek te gaan.

Circa 25 Elstenaren bezochten de bibliotheek. Ondertussen maakten leden van de bibliotheek van de gelegenheid gebruik geleende boeken terug te brengen en nieuwe mee te nemen.

‘Ontmoeten in Elst’ is in het vervolg iedere donderdagochtend van 10 tot 12 uur in de bibliotheek aan het Europaplein. Een prima tijd om een bezoek aan de markt of het centrum te combineren met een bezoek aan de bibliotheek waar de eerste consumptie wordt aangeboden. Iedereen is van harte welkom en het verplicht tot niets.

Bewoners uit Elst met een beperkte mobiliteit kunnen donderdagochtenden gebruikmaken van de Elster Boodschappenbus met onder andere stopplaats Europaplein. Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Bel daarvoor op werkdagen tussen 09.00 en 10.00 uur naar de Algemene Hulpdienst Elst, 0481 374926 of e-mail naar info@hulpdienstelst.nl. "Meer weten over het project ‘Ontmoeten in Elst’? Bel. 06 12465542."

Meer berichten