Koningsdagactiviteiten op sportpark RKSV Driel

Algemeen

DRIEL - Nadat er een aantal jaar geen activiteiten waren tijdens Koningsdag in Driel hebben twee vrijwilligers van de plaatselijke voetbalclub hun handen ineengesloten en willen deze dag nieuw elan geven. Zij hebben een aantal andere vrijwilligers bereid gevonden om samen met hen activiteiten te organiseren tijdens Koningsdag op het sportpark van RKSV Driel.

Het programma is als volg: 11:00 uur: verzamelen bij café Zeldenrust met de versierde fiets. 11:15 uur: vertrek in kleine optocht naar het voetbalveld onder begeleiding van muziekvereniging Concordia. 12:00 uur: schminken. 13:00 uur: spellen voor jong en oud. 14:00 uur: start voetbalactiviteiten. 16.00 uur: muziek door Empire drive-in-show.

Voor de allerkleinste is er de hele dag een springkussen aanwezig. Voor kinderen die het leuk vinden is er ruimte voor een 'kleedjesmarkt' om hun spulletjes te verkopen. De kantine is geopend voor een hapje en drankje. Kortom voor jong en oud, voor ieder wat wils. Alle reden om er met Koningsdag even uit te lopen en elkaar gezellig te treffen rondom de velden en in de kantine van de voetbalclub.

'Vriend van...'

HERVELD/ANDELST - De Oranjevereniging is op zoek naar mensen die de vereniging een warm hart toedragen.

"Om al onze leuke evenementen voor jong en oud te blijven organiseren heeft de Oranjevereniging donateurs nodig. Een donatie aan de vereniging Vriendendienst. Door deze Vriendendienst kunnen wij nog leukere evenementen gaan organiseren. Donaties graag op rek nr. NL77RABO0133912019 t.n.v. Oranjevereniging Herveld Andelst onder vermelding van 'Vriend van...'.

Koningsdag Oranjevereniging Herveld-Andelst-Wolferen-Loenen

12:00 uur opbouwen vrijmarkt

13:00 uur start vrijmarkt

13:00 uur start kinderspelen o.a. springkussen, slingerbal en een klimpalmboom

Let op: we beginnen een uur eerder dan normaal met schieten

13:00 uur inschrijven prijsschieten

13:30 uur start prijsschieten en koningschieten

Wie wordt koning/koningin?

17:00 uur einde kinderspelen.

Uitgelicht

Digitale krant