Afbeelding

Tweedehands kledingmarkt voor volwassenen

Algemeen

HETEREN - Het wordt inmiddels al een traditie in Heteren: de halfjaarlijkse kledingbeurs van de Vloedschuurgemeente! Velen hebben de weg naar deze koopjesmarkt al eens weten te vinden.

Zaterdag 24 maart tussen 12.00 en 14.30 uur kan eenieder die zijn garderobe voordelig wil aanvullen of vervangen opnieuw terecht. Men kan er mooie tweedehands dames- en herenkleding vinden. Maar ook schoenen,laarzen en accessoires zoals sieraden, riemen, stropdassen en sjaaltjes zijn er in overvloed te koop. Er is een aantal kleedruimtes zodat men de uitgezochte kleding kan passen. Tijdens het winkelen en keuren kan men even bijkomen in een gezellige koffiehoek waar ook de nodige lectuur voor wachtenden is te vinden.

Voor deze markt kan de organisatie nog kleding, schoenen en accessoires gebruiken. Overbodig geworden, maar nog draagbare en schone kleding en allerhande accessoires kunnen op donderdag 22 maart tussen 18.30 en 21.00 uur ingeleverd worden. Op vrijdag 23 maart is dat mogelijk tussen 15.00 en 17.00 uur en tussen 18.30 en 21.00 uur. Vrijwilligers staan klaar om de gebrachte spullen uit te hangen zodat er weer een overzichtelijke en gezellige koopjesschuur ontstaat. De overgebleven kleding wordt opgehaald om naar Polen, Roemenië of Haïti te worden vervoerd. Dus alle inbreng komt goed terecht. Het adres: de Vloedschuur, Kerklaan 4a in Heteren.

Uitgelicht

Digitale krant