Afbeelding

Dierengeluiden: NL Doet

Algemeen

HETEREN - Ook dit jaar hebben wij weer meegedaan aan NL Doet. Een twintigtal vrijwilligers is ons vrijdag komen helpen met de grote schoonmaak op de kinderboerderij.

Gezamenlijk hebben we de attributen die in de eendenwei staan opgeknapt en de zadelkamer geschilderd. De houten rand om de bak van de paarden was ook aan een opknapbeurt toe. Enkele vrijwilligers hebben geholpen de spullen voor de rommelmarkt, die bij ons weer op 5 augustus gehouden wordt, uit te zoeken. Het was zoals altijd een gezellig doe-feestje met koffie en de traditionele appeltaart. Tussen de middag was er een lekkere lunch met broodjes en knakworstjes. Na de middag de klusjes afgemaakt en dan afsluiten in de kantine met thee of koffie met iets lekkers en met voor iedereen een oorkonde, omdat wij heel blij zijn met al deze hulp. Heteren heeft voor zaterdag Heteren doet bedacht. Dan komen de vrijwilligers en de klus-aanbieders bij elkaar in Liefkenshoek om te lunchen.

Na de lunch, op de kinderboerderij de hokken van de konijnen schoon maken en natuurlijk ook lekker met de konijnen knuffelen. Als de klus geklaard is en iedereen wat te drinken heeft gekregen gaan we allemaal weer terug naar Liefkenshoek voor de dorpsmaaltijd. Als je wilt komen kijken hoe alles is opgeknapt, kom dan langs bij de Boerderij Overbetuwe aan de Uilenburgsestraat 1b in Heteren. Je kunt ons natuurlijk ook volgen op onze Facebookpagina www.facebook.com/kinderboerderijoverbetuwe. Wil je zelf vrijwilliger worden bel dan even met onze receptie 026 4720707.

Uitgelicht

Digitale krant