Logo gemeentenieuwsonline.nl

Vroegere huisband uit de jaren 60 van HBS in Zetten The Jargoons verzorgt een éénmalig optreden

ZETTEN - Vroegere huisband uit de jaren '60 van de christelijke HBS aan de Veldstraat in Zetten ‘The Jargoons’ verzorgt een éénmalig nostalgisch optreden op de reünie van 24 maart.

Het reüniecomité van de voormalige christelijke HBS Zetten op de Veldstraat heeft zijn oude huisband uit de jaren 60 weten te strikken voor een klein éénmalig optreden. De meeste leden van deze band waren ooit ook leerling van de HBS en hebben daardoor een bijzondere band met de chr.HBS

De huidige samenstelling is wel aangepast. De leden van de familie Glasmacher die nog in goede doen zijn, treden op: Robbert, Edward, Linda en Jimmy. Zij worden ondersteund door de nieuwe generatie Glasmacher die de plaats ingenomen hebben van hun opa en oma. Nu heeft alleen Jimmy Glasmacher nog regelmatig optredens.

Wil je als oud-leerling dit niet missen en ook oude, muzikale, herinneringen ophalen en heb je je nog niet opgegeven voor de reünie? Ga dan naar www.chrhbszetten.nl en geef je op via het aanmeldformulier. Je kan je ook opgeven per mail: chr.hbs.zetten@gmail.com.

Meer berichten